Avoin
yliopisto-opetus

Kainuun Aalto - Avoin Yliopisto

Avoin yliopisto-opetus

Tulevaisuudentutkimusta, luovaa kirjoittamista, erityispedagogiikkaa vai laskentatoimea ja verotusta – mm. kaikkea tätä tarjoaa Kainuun kesäyliopiston avoimen yliopisto-opetuksen opintotarjonta ympäri vuoden!

Avoin yliopisto-opetus on kaikille avointa, joustavaa ja monimuotoista, laadukasta korkeakoulutason opiskelua. Opetuksen toteuttamista ohjaavat yliopistojen opetussuunnitelmat. Opintoihin voivat ilmoittautua kaikki opinnoista ja opiskelusta kiinnostuneet – pohjakoulutusvaatimuksia ei yleensä ole!

Kainuun kesäyliopisto tekee laajaa yhteistyötä mm. Itä-Suomen, Turun, Vaasan ja Oulun avointen yliopistojen kanssa tuoden yli 30 avoimen yliopisto-opetuksen opintokokonaisuutta Kainuuseen. Opinnot toteutamme joustavasti monimuoto-opintoina, joissa yhdistyvät mahdollinen lähiopetus arki-iltaisin ja viikonloppuisin, verkkovälitteinen opiskelu sekä itsenäinen työskentely. Opiskelu työn tai muun päätoimen ohella siis onnistuu hyvin. Opiskelu tapahtuu kaikkineen omalla kotiseudullamme!

Avoimesta yliopisto-opetuksesta hyötyvät kaikki:

Nuori: vältä välivuosi, valmistaudu pääsykokeisiin, tutustu yliopisto-opiskeluun ja sen eri oppiaineisiin

Tutkinto-opiskelija: hyödynnä kesälukukausi avoimen yliopisto-opetuksen parissa ja vauhdita valmistumista

Työssäkäyvä: hanki uutta osaamista, lisäpätevöidy, etene uralla ja vie kehitystä myös työyhteisöösi

Uudesta urasta haaveileva: aloita matka kohti uutta tutkintoa avoimen kautta ja hyödynnä avoimen yliopiston väylä tai maisterihaku!

Ota yhteys opinto-ohjaukseemme ja luodaan juuri sinulle sopiva opintopolku!

Poimi
omasi