Kansalaisopisto

Kainuun Aalto - Kansalaisopisto

Poimi
omasi

Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksaminen

Aalto kansalaisopistossa ottaa vastaan omaehtoisia liikunta- ja kulttuuritoimintaan tukevia maksuvälineiltä kuten Smartum seteli, TYKY-Kuntoseteli+ ja Virikeseteli®. Meillä voit maksaa myös Smartum saldo- ja Tyky-Online -verkkomaksuilla sekä ePassilla. Edut ovat henkilökohtaisia.

Kun haluat maksaa edellä mainituilla maksuvälineillä, ilmoittaudu kurssille normaalisti. Esitä käytössäsi oleva maksuväline syyslukukauden ensimmäisen toimintaviikon aikana asiakaspalveluumme, jotta etuus huomioidaan kurssilaskutuksen yhteydessä.  Kurssilaskutus käynnistyy syyslukukauden toisella viikolla. Myöhässä esitettyjä maksuvälineitä ja etuuksia ei laskutuksessa huomioida. Mahdollisen loppumaksun voit maksaa samassa yhteydessä pankkikortilla. Syksyllä 2019 järjestämme ilta-aikoja, jolloin voit hoitaa maksut toimistoajan ulkopuolella. Jos sinulla on kysyttävää laskutuksesta ota yhteyttä toimistoomme 040 1488 594 tai koulutus@kainuunaalto.fi

Peruutusehdot

Perumisen voi tehdä Osaamiskeskus Kainuun Aaltoon maksutta koulutuksen/kurssin/opintojen viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka.

Peruminen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen mira@kainuunaalto.fi.

Jos ilmoittautuminen jätetään kokonaan perumatta, peritään koko maksu, vaikka henkilö ei osallistuisikaan koulutukseen.

Kansalaisopiston kurssit aloitetaan riittävällä opiskelijamäärällä (minimimäärä vaihtelee kurssikohtaisesti). Jos ryhmä jää liian pieneksi, kurssi-ilmoittautuminen peruuntuu automaattisesti. Kurssin peruutuksesta ilmoitetaan aina sähköpostitse.

Lasten – ja nuorten harrastekurssin osallistumisen voi perua ensimmäisen kerran jälkeen, jolloin laskutamme kurssista 15€ ja loppumaksu hyvitetään. Ensimmäisen viikon jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Tutustumismahdollisuus ei koske jatkavia asiakkaita.

Kaiku-kortti ja Kajaanin kaupungin työttömille tarjoama opintoseteli

Aalto kansalaisopistossa voit hyödyntää Kaiku-korttia ja Kajaanin kaupungin työttömille tarjoamaa opintoseteliä.

Kaiku-kortti käy kursseille, jotka löytyvät kurssitarjonnassa kaikukortti kurssit. Kurssipaikkoja on rajoitetusti.  Ota yhteyttä toimistollemme puh 040 1488 594 tai koulutus@kainuunaalto.fi, jos sinulla on kysyttävää.

Työttömien opintoseteliä hyödyntäessäsi ilmoittaudu kurssille normaalisti. Laskun saatuasi tule käymään toimistollamme, niin hyvitämme setelit opintomaksustasi. Mahdollisen loppumaksun voit maksaa samassa yhteydessä pankkikortilla. Syksyllä 2019 järjestämme ilta-aikoja, jolloin voit hoitaa maksut toimistoajan ulkopuolella.

Vakuutukset

Opiskelijoita ei ole vakuutettu opiston puolesta. Opisto ei myöskään vastaa opiston tai muissa opiston käytössä olevissa tiloissa säilytettävistä opiskelijoiden keskeneräisistä tai valmiista töistä eikä työvälineistä.