Kansalaisopisto

Kainuun Aalto - Kansalaisopisto

Poimi
omasi

Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksaminen

Aalto kansalaisopistossa voit maksaa myös työnantajan omaehtoiseen liikunta- ja kulttuuritoimintaan antamilla maksuvälineillä kuten Smartum seteli, TYKY-Kuntoseteli+ ja Virikeseteli®. Meillä voit maksaa myös Smartum saldo- ja Tyky-Online -verkkomaksuilla sekä ePassilla.

Kun haluat maksaa tykyseteleillä, ilmoittaudu kurssille normaalisti. Laskun saatuasi tule käymään toimistollamme, niin hyvitämme setelit opintomaksustasi. Mahdollisen loppumaksun voit maksaa samassa yhteydessä pankkikortilla. Syksyllä 2018 järjestämme ilta-aikoja, jolloin voit hoitaa maksut toimistoajan ulkopuolella.

Peruutusehdot

Perumisen voi tehdä Osaamiskeskus Kainuun Aaltoon maksutta koulutuksen/kurssin/opintojen viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka.

Peruminen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen mira@kainuunaalto.fi.

Jos ilmoittautuminen jätetään kokonaan perumatta, peritään koko maksu, vaikka henkilö ei osallistuisikaan koulutukseen.

Kansalaisopiston kurssit aloitetaan riittävällä opiskelijamäärällä (minimimäärä vaihtelee kurssikohtaisesti). Jos ryhmä jää liian pieneksi, kurssi-ilmoittautuminen peruuntuu automaattisesti. Kurssin peruutuksesta ilmoitetaan aina sähköpostitse.

Lasten – ja nuorten harrastekurssin osallistumisen voi perua ensimmäisen kerran jälkeen, jolloin laskutamme kurssista 15€ ja loppumaksu hyvitetään. Ensimmäisen viikon jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Tutustumismahdollisuus ei koske jatkavia asiakkaita.

Kaiku-kortti ja Kajaanin kaupungin työttömille tarjoama opintoseteli

Aalto kansalaisopistossa voit hyödyntää Kaiku-korttia ja Kajaanin kaupungin työttömille tarjoama opintoseteliä.

Kaiku-kortti käy kursseille, jotka ovat toteutumassa, ja niissä on vielä vapaita paikkoja. Ota yhteyttä toimistollemme puh 040 1488 590 tai koulutus@kainuunaalto.fi. Kaiku-kortti paikkoja on rajoitetusti.

Työttömien opintoseteliä hyödyntäessäsi ilmoittaudu kurssille normaalisti. Laskun saatuasi tule käymään toimistollamme, niin hyvitämme setelit opintomaksustasi. Mahdollisen loppumaksun voit maksaa samassa yhteydessä pankkikortilla. Syksyllä 2018 järjestämme ilta-aikoja, jolloin voit hoitaa maksut toimistoajan ulkopuolella.

Vakuutukset

Opistolla ei ole asiakkailleen tapaturmavakuutusta.