Itä-Suomen yliopisto/Avoimen yliopiston opiskelijoiden opinto-oikeuden jatkaminen

Itä-Suomen yliopisto/Avoimen yliopiston opiskelijoiden opinto-oikeuden jatkaminen

Hyvä opiskelija,

Itä -Suomen yliopiston ilmoituksen mukaan akateeminen rehtori Tapio Määttä linjasi, että tutkinto-opiskelijoiden ja avoimen yliopiston opiskelijoiden opinto-oikeuksien kestoa jatketaan, jotta opiskelijoiden ei nyt korona poikkeustilanteessa tarvitse ahdistua tai stressata opinto-oikeuden päättymisestä. Päätös alla:

Päätimme, että Itä-Suomen yliopiston Avoimen yliopiston opiskelijoiden opinto-oikeudet, jotka päättyvät 31.7.2020, jatketaan Avoimen yliopiston puolesta ilman opiskelijan erillistä hakemusta. Päätös koskee myös yhteistyöoppilaitosten opiskelijoita. (Koulutusjohtajan päätös 17/2020, UEFDnro 37/03.02/2020 30.4.2020).

Päätös perustuu koronan aiheuttamaan poikkeustilanteeseen, joka on vaikuttanut opiskelijoiden mahdollisuuteen edetä opinnoissaan aikataulun mukaisesti. Yhteistyöoppilaitosten opiskelijoiden osalta päätetään lisäksi niin, että opiskelija voi jatkaa opintojaan Avoimen yliopiston itse järjestämässä opetuksessa (31.12.2020 saakka), mikäli yhteistyöoppilaitoksessa ei enää järjestetä opinto-oikeuden mukaisia opintoja..

Lisätietoa Itä-Suomen yliopiston sivulta.