Kesäduuni OP:n piikkiin

Kesäduuni OP:n piikkiin

Hei sinä 15-17-vuotias nuori, etsitkö kesätöitä?

Osaamiskeskus Kainuun Aalto etsii kahta reipasta kesätyöntekijää kesälle 2020. Haettavat tehtävät ovat sähköisen markkinoinnin avustaja ja kesämarkkinoinnin avustaja. 

Sähköisen markkinoinnin avustajan työtehtäviin kuuluu opintotarjonnan syöttäminen Osaamiskeskus Kainuun Aallon kotisivuille, sekä ilmoittautumistietojen linkittäminen opintotarjontaan. Työtehtäviin kuuluu myös sähköisen markkinoinnin hoitamista. Tässä tehtävässä pääset käyttämään hyväksi teknistä osaamista ja sosiaalisen median tuntemusta.

Tehtävä sopii henkilölle, joka on kiinnostunut tietotekniikasta ja sosiaalisesta mediasta. Eduksi katsotaan hyvät tietotekniset taidot, sekä pitkäjänteisyys työskennellä erilaisten tietokoneohjelmien parissa. Kesätyö sijoittuu heti kesälomakauden alkuun ja kestää kaksi viikkoa. 

Kesämarkkinoinnin avustajan työtehtäviin kuuluvat avustavan markkinoinnin tehtävät Kajaanin markkinakadulla, sekä esittelymateriaalien tuottaminen. Tässä tehtävässä pääset käyttämään hyväksi sosiaalisen median osaamista ja kiinnostusta markkinointia kohtaan. 

Tehtävä sopii henkilölle, joka on kiinnostunut erityisesti markkinoinnista. Eduksi katsotaan sosiaalisen median tuntemus, sekä hyvät tietojenkäsittelytaidot (Canva, InDesing).Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja oppimishalu! Arvostamme joustavuutta työajoissa, sillä osa töistä sijoittuu iltoihin- ja viikonlopulle Markkinakadun aikana. Kesätyö on viikoilla 26-27 ja kestää kaksi viikkoa. 

Kesätyön mahdollistajana toimii Kainuun Osuuspankki. Lisätietoa haettavista paikoista löytyy sivuilta https://www.op.fi/web/op-kainuu/kesaduuni-opn-piikkiin.

Lähetä avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi kyseiseen tehtävään Miralle 19.4. mennessä osoitteeseen mira@kainuunaalto.fi. Muista myös mainita kumpaan tehtävään haet. Voit liittää mukaan ansioluettelon. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!