Peppiina aloittaa Kainuun Aallolla

Peppiina aloittaa Kainuun Aallolla

Tällä viikolla Osaamiskeskus Kainuun Aallon uutena koulutussuunnittelijana on aloittanut Peppiina Hakkarainen. Peppiinan ajatuksia ensimmäisten päivien jälkeen:

”Aloitin maanantaina innosta puhkuen uudessa työssäni koulutussuunnittelijana Kainuun Aallolla. Minun vastuualueelleni kuuluvat jatkossa sosiaali- ja terveysalan opintojen suunnittelu, niin avoimen AMK:n, yliopiston kuin ammatillisen täydennyskoulutuksenkin osalta. Lisäksi tulen vastaamaan sosiaalisen median markkinoinnista sekä hanketyöstä työikäisten ja ikääntyvien digitaitojen parissa. Minut voi siis jatkossa bongata Aallon somekanavilta, sekä lukuisista muista yhteyksistä sote- ja hanketyön kentällä.

Ensimmäisenä työtehtävänäni minulla on ollut Lasten yliopisto -tarjonnan suunnittelun käynnistäminen tämän kesän osalta, ja siinä olenkin päässyt hyvin vauhtiin. Ihanaa olla työssä, jossa saa käyttää hyväksi luovuuttaan ja antaa ideoiden tulvia!

Toimin mieluusti laajassa verkostossa monenlaisten toimijoiden kanssa, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos mieleesi nousee ajatuksia tai ideoita yhteistyön suhteen! Alueellisen koulutustarpeen selvittäminen on myös yksi tehtäväni kulmakiviä, joten pidä minut kartalla siitä, millaista koulutusta juuri Sinä tai vaikkapa työntekijäsi tarvitsette.

Ollaan yhteyksissä!”

Peppiina

040 1488 590

peppiina@kainuunaalto.fi